O sa scriu de azi, ca nu mai pot respira fara sa scriu acum tot ce-mi trece prin cap. Nerabdarea ma ucide.

  • Roz bombon orbitor in vitrina Orange. Aveam sperante de la ei, intrucat -‘au cucerit in decembrie. Regaseam in bradul lor de Craciun un vis de iarna si-l priveam pierduta de fiecare data cand pasii ma purtau acolo.
  • 3 baloane molesite, in forma de inima, are pana si pricajitul magazin de la liceu, cel care contamineaza holul cu mirosul a tot felul de ‘delicatese’.
  • Magazine de cadouri. Toate si-au inrosit vitrinele in asteptarea asalturilor celor cu inimile iubind (si cu buzunarul huzurind).
  • Mosuleti si babute si-au scos florile la plimbare.
  • La FOX au adus o colectie ‘Romantic Moments‘ or something.

Desi e un americanism, poate ca Valentine’s Day asta are un efect benefic asupra… orasului. Impreuna cu suflul tot mai viu al primaverii reuseste sa binedispuna. Nu neaparat prin sarbatoarea in sine, ci mai degraba prin atmosfera refreshing la care te supune. Dar este oare nevoie de asa ceva pentru a ne aminti ca iubirea este cel mai important lucru? 14 februarie este impropriu supranumita ‘Sarbatoarea Dragostei‘. Pentru ca asta ar trebui sa sarbatorim in fiecare zi.

Dragoste gasesti cand te bucuri de lucrurile simple :cand dansezi cu razele soarelui, cand melodia aceea te euforizeaza, cand el/ea iti cucereste lumea cu un zambet, cand esti inconjurat de prieteni, cand visele tale capata contur, cand iti recunosti greselile si ai puterea de a continua, cand razi din toata inima. Pentru ca dragostea e oriunde, trebuie doar sa ridici ochii de deasupra lumii perfide ce ti-a absorbit speranta de a cauta altceva. Intotdeauna va exista un cer senin si pentru tine. Priveste cu ochii sufletului.

O zi frumoasa celor ‘luati’ :) , incredere celorlalti!

PS: SrN cauta sotie pentru o zi. Daca esti din Ploiesti, nu ezita :))

Reclame